Liga 1

Reghecampf îi dă replica lui Andone: "E o bazaconie! E greu să te gândeşti că un titular de la Steaua va merge la Dinamo"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 17 September 2016

Ioan Andone a declarat ieri că Dinamo a purtat negocieri pentru aducerea lui Alin Toșca, fapt ce a stârnit o reacție dură a jucătorului, care a afirmat că tehnicicnul "câinilor" trăiește într-o altă dimensiune (detalii AICI).

Laurențiu Reghecampf a sărit în apărarea lui Toșca și este de părere că Andone nu ar fi trebuit să facă o asemenea afirmație.

"Am văzut ce a spus Andone de Toşca. În momentul în care declari asemenea bazaconie, e normal să îi zică aşa, cât timp a afirmat că a fost o discuţie cu un jucător sub contract. Poate a zis-o la nervi. Nu ai cum să declari asemenea lucruri ca antrenor. M-aţi auzit pe mine să discut de jucători ai lui Dinamo?

Sunt ferm convins că Toșca nu a avut nicio discuţie cu Andone. Nu îmi permit să râd ce se întâmplă la Dinamo. Nu fac lucrul ăsta niciodată. E foarte greu să te gândeşti că un titular de la Steaua va merge la Dinamo, indiferent dacă e român sau străin", a spus Laurențiu reghecampf la Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.