Liga 1

Contract fabulos pentru Gnohere » Un fost dinamovist anunță: "Suma oferită de Steaua la semnătură este uriașă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 18 September 2016

Gnohere a creat tensiune la Dinamo după ce a refuzat să își prelungească înțelegerea care expiră în această vară.

Atacantul francez, exilat la echipa a doua a lui Dinamo, este dorit cu insistență de Steaua, iar vârful nu a negat un posibil transfer la echipa roș-albastră.

Liviu Ganea, fost fotbalist la Dinamo, a vorbit despre transferul lui Gnohere și a dezvăluit ce ofertă i-a făcut Steaua.

"Din câte știu eu, Steaua i-a oferit un salariu foarte mare. Din informațiile mele, lui Gnohere i s-a oferit 300.000 de euro la semnătură. Este o sumă mare foarte mare pentru aceste vremuri. Nu știu dacă se va face transferul.

Știu că și Dinamo i-a propus un salariu foarte mare pentru Liga 1. Din ce am înțeles, ar urma să încaseze 200.000 de euro net pe an, din salariu și bonusuri. La Dinamo, bonusurile sunt trecute în contract, nu sunt doar vorbe. La câte meciuri joacă el într-un sezon și la câte goluri marchează, Gnohere are șansa să încaseze bani mulți", a spus Ganea la DigiSport.

Gnohere, 28 de ani, a venit la Dinamo la începutul sezonului  trecut și a devenit titular. Francezul a bifat 38 de meciuri pentru echipa alb-roșie și a marcat de 16 ori, oferind și 5 pase de gol.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.