Liga 1

Becali nu renunță! Ce spune despre relația cu Reghe și implicarea în alcătuirea echipei: "Când se va întâmpla asta nu o să mai intervin"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 18 September 2016

După meciul Stelei cu Osmanlispor, 0-2, Gigi Becali a criticat modul în care Reghe a alcătuit echipa și a spus că se va implica în alegerea primului "11".

Acum, Becali a vorbit din nou despre implicarea la echipă și spune că are o relație foarte bună cu antrenorul Stelei și că doar rezultatele echipei sunt importante, nu cine face echipa.

"Eu îl iubesc pe Reghe la fel de mult ca şi înainte. Relaţia noastră este tot la fel. Oricât ar vrea unii să despartă această legătură, relaţia pe care o avem noi este prea sudată şi nu se poate strica. Este prea sudată relaţia mea cu Reghe pentru ca cei care vor s-o distrugă să o poată face. Nu au cum.

Dacă avem rezultate, ce importanţă are ce am spus eu sau cum văd eu lucrurile? Eu mi-am spus părerea. Nu contează niciodată implicarea mea, importante sunt rezultatele echipei. Nu contează ce fac eu şi cine se implică. Contează ce face echipa și să ajungem în Champions League și Europa League. Am încălcat vreo lege sau vreun regulament? Când o să dea o lege că nu ai voie să te implici, atunci nu o să mă mai implic", a spus Becali la DigiSport.

Citește și: De ce e atât de supus antrenorul Stelei » Ce e în spatele atitudinii surprinzătoare a lui Reghe față de Becali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.