Campionate

Mihajlovici îl ceartă pe Maxi Lopez pentru kilogramele în plus: „Parcă aleargă cu o mașină de spălat în spinare!” :)

Articol de Cristian Adrian Secu  —  duminică, 18 septembrie 2016

În conferința de presă dinaintea meciului cu Empoli, antrenorul lui Torino, Sinisa Mihajlovic, nu s-a ferit să-l critice pe atacantul Maxi Lopez, 32 de ani, despre care a spus că nu joacă la potențialul dorit din cauza problemelor cu greutatea.

„Nu este pregătit fizic și suferă din cauza greutății. Trebuie să mai slăbească.

Atunci când un jucător are 7 kilograme în plus, este ca și cum ar alerga cu o mașină de spălat în spate, dar chiar și așa, a făcut-o foarte bine la Bergamo, cu Atalanta. Înseamnă că are clasă.

Dar sunt supărat pe el, cum și el ar trebui să fie. I-am spus că nu va juca dacă nu slăbește. Trebuie să urmeze o dietă pentru a slăbi un kilogram pe săptămână. Daca nu o urmează, va fi amendat”, a spus Mihajlovic, conform Sky Sports.

Torino a terminat la egalitate cu Empoli, scor 0-0, într-un meci încheiat în urmă cu puțin timp. Maxi Lopez nu a fost nici măcar rezervă. Torino ocupă locul 12 în Serie A, după 4 puncte în tot atâtea meciuri.

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.