Liga 1

Dinamo și Steaua puteau realiza afacerea anului! Andone a dat detalii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 19 September 2016

Harlem Gnohere continuă să rămână la echipa secundă a lui Dinamo, unde a fost trimis pe 14 septembrie, însă Ioan Andone e cu gândul la un stelist.

Antrenorul lui Dinamo a fost întrebat la conferința de presă dinaintea partidei cu Viitorul dacă și-ar dori un schimb Gnohere - Toșca.

"Da, în vară (n.r. în vara care abia s-a încheiat). Dar acum iar devine subiect. Eu nu mint, a fost o idee în vară ca Toşca să vină la noi. El a semnat prelungirea contractului cu Steaua, bravo lui, nu am nimic personal cu băiatul. Nu am tulburat apele la Steaua, le-au tulburat ei. Eu puteam să spun asta şi acum două luni", a răspuns Andone zâmbind.

1.800.000 €
este cota lui Toșca, potrivit transfermarkt.de

Alin Toșca, 24 de ani, poate evolua ca fundaș central și fundaș stânga, iar după accidentarea lui Pintilii a fost numit căpitanul Stelei. Acum, fundașul are un salariu de 15.000 de euro pe lună.

"Gnohere are antrenament, o să joace şi vineri la Dinamo 2 şi mai vedem. Nu ştiu, vedem, până la urmă e jucătorul nostru şi dorim să fie cu noi"
Ioan Andone

Citește și: Andone aruncă bomba pe piața transferurilor! Dinamo, negocieri cu un lider de la Steaua: "El ne-a căutat!" » Jucătorul iese la atac: "Memoria îi joacă feste! Trăiește într-o altă dimensiune"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.