Liga 1

Steliștii promit: "Într-o lună se va cristaliza primul «11»" + Roș-albaștrii nu se tem de Villarreal: "Nu e de speriat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 septembrie 2016

Steaua merge bine în Liga 1, însă jocul formației lui Reghecampf suferă în grupele Europa League. Helmuth Duckadam, președintele de imagine al clubului, e convins că echipa se va omogeniza în cel mai scurt timp.

"La Timișoara jocul nu a fost cel așteptat de noi toți, am văzut multe pase greșite, dar e greu, va mai dura cel puțin o lună până se va cristaliza primul «11».

Acum nu vreau să fiu deplasat, dar am văzut și echipe mai mari ca a noastră, cum este cazul lui Manchester United, care are parte, la fel, de un start mai greu", a declarat Duckadam la Digisport.

"Villarreal nu e de speriat"

Oficialul roș-albaștrilor a vorbit și despre următoarea partidă din grupele Europa League împotriva lui Villarreal, de pe 29 septembrie.

"Următoarele două meciuri de acasă, cu Villarreal și cu Zurich, trebuie câștigate dacă vrei să rămâi în grafic pentru calificarea în primăvara europeană. Eu cred că putem să ne calificăm.

Villarreal nu este o echipă de speriat, nici ei nu joacă fantastic, dar noi trebuie să facem un meci bun și să avem, foarte important, stadionul plin. Sunt convins că la ora meciului cu spaniolii, Steaua va avea cristalizată formula de joc", a adăugat Duckadam.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.