Nationala

Torje nu a fost selecţionat pentru dubla cu Armenia şi Kazahstan şi ratează meciurile naţionalei pentru prima oară în doi ani » Prima reacţie a jucătorului

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 septembrie 2016

Gabi Torje nu face parte din lotul convocat de Christoph Daum pentru meciurile cu Armenia şi Kazahstan, însă declară că se aştepta la această decizie a selecţionerului, din cauza faptului că a fost accidentat.

"Nu am jucat foarte mult la echipa de club şi am avut şi o accidentare minoră, astfel că era, oarecum, de aşteptat să nu fiu convocat. E clar că m-a motivat foarte mult, vreau să joc la naţională şi să ajut la calificarea la Campionatul Mondial din Rusia.

Din păcate, asta a fost decizia antrenorului, am fost anunţat dinainte, mi s-a spus că nu am fost selecţionat pentru meciurile cu Armenia şi Kazahstan, dar voi rămâne în vederile selecţionerului. Mă simt bine aici, la Terek, şi sper să joc cât mai mult în viitor", a afirmat Torje pentru televiziunea sportro.

În ultimii doi ani de zile, Gabi Torje a ratat doar trei meciuri amicale ale României. În noiembrie 2014, mijlocaşul a fost accidentat în amicalul cu Danemarca şi a lipsit la partidele cu Bulgaria şi Republica Moldova, din februarie 2015.

Meciul cu Armenia va avea loc pe 8 octombrie, la ora 19:00, în timp ce partida cu Kazahstan este programată pentru data de 11 octombrie, la aceeași oră. Naționala României va disputa ambele confruntări în deplsare.

Citeşte şi: Daum a anunțat lotul lărgit pentru "dubla" cu Armenia și Kazahstan » Numele surpriză care apar în listă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.