Stranieri

FOTO Este comparat cu Suleyman Magnificul și se însoară cu Miss România » Viața lui Yüksel Yesilova în Macedonia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 septembrie 2016

Yüksel Yesilova (47 de ani) a decis să se despartă de FC Voluntari în urmă cu doar câteva săptămâni și să plece în Macedonia la FK Bregalnica Štip.

Imediat după ce a semnat contractul cu nouă sa echipă, a adus în Macedonia și doi jucători români, Florin Achim și Robert Căruță.

Presa locală l-a comparat cu Suleyman Magnificul :)

"Este unul dintre cei mai apreciați antrenori de aici. A fost adus de către conducere pentru implicarea foarte mare pe care o avea la echipele la care a fost.

Chiar dacă mulți ani a fost asistent sau antrenor secund, Yüksel este apreciat de către cei din Macedonia și a fost adus pentru ca echipa să înceapă să aibă rezultate cât mai bune", spune pentru GSP.ro unul dintre jurnaliștii care au scris materialele despre Yesilova. Antrenorul a fost comparat cu Suleyman Magnificul, datorită look-ului său.

Yesilova a lucrat timp de mai mulți ani în fotbalul românesc, începând pentru prima data la Poli Timișoara în 2006. Apoi a trecut pe la Sportul, U Cluj, Steaua, Ceahlăul, Petrolul, Astra, Dinamo și FC Voluntari.

În acest moment, FK Bregalnica Štip ocupă locul 9 în prima ligă din Macedonia, iar în ultimele două etape echipa lui Yesilova a reușit două rezultate de egalitate.

APROAPE DE NUNTĂ CU MISS GLOBE ROMÂNIA

Presa turcă scrie despre Yesilova că ar fi foarte aproape de nuntă cu Diana Dinu, cea care a fost în 2014 Miss Globe România. Fata cu forme apetisante a fost surprinsă într-o imagine alături de cel care o conduce acum pe Bregalnica Štip. Vezi în galeria foto mai multe imagini cu focoasa brunetă!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.