Altele

Fotografie horror! Prețul victoriei plătit de o frumoasă luptătoare MMA

Articol de Raymond Füstös  —  luni, 19 septembrie 2016

Anastasia Yankova, 25 de ani, este o luptătoare MMA în cadrul promoției americane Bellator. Frumoasa rusoaică a ajuns la a patra victorie consecutivă, după gala Bellator 161 din Cedar Park, Texas, însă victoria ei contra Vetei Arteaga a costat-o scump pe Yankova.

Imaginea postată de ea pe contul de Instagram spune totul despre lupta crâncenă din octogon:

Debutantă în Bellator în luna februarie, Yankova a câștigat meciul cu Arteaga la puncte (29-28, 28-29, 29-28), spre nemulțumirea fanilor prezenți, care au huiduit decizia arbitrilor. „În mine există spiritul rus, ceea ce adversara mea n-a întâlnit niciodată”, a declarat luptătoarea născută la Moscova înainte de meci, care a recunoscut că lupta contra americancei a fost cea mai grea pentru ea de până acum.

Loviturile primite cu pumnii și cotul de rusoaică au lăsat urme teribile, însă ea se mândrește pe Instagram cu un prim-plan al chipului învinețit. Aproape 30.000 de aprecieri și peste 1.600 de comentarii a strâns Yankova cu fotografia în care apare cu fața ei plină de vânătăi.

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.