Liga 1

Comentarii ironice ale lui Dinu după convocările lui Daum: "Zilele astea la Munchen se serbează Oktoberfest" :) + Panduru a criticat campioana

Guliver / Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 septembrie 2016

Cornel Dinu și Basarab Panduru au desființat-o pe Astra Giurgiu după jocul dezastruos din înfrângerea cu Gaz Metan, scor 0-2. Primul l-a taxat și pe Daum, care i-a inclus în lotul lărgit pe Alibec și Săpunaru. 

"Sunt aproape de ultimele locuri. N-au jucat nimic. Voi auzi textul ăla... că au jucat joi și că nu au bancă de rezerve.

Au făcut un meci exact de locul pe care îl au în clasament. N-au făcut nimic azi! Atitudinea unor jucători e deranjantă. Pentru mine,  surpriza mai mare ar fi ca Astra să nu intre în play-off. Se mai pot schimba multe, dar ăsta era un meci bun pentru a reintra în cărți", a zis Basarab Panduru la Dolce. 

"La Munchen în aceste zile se serbează Oktoberfest. Cred că s-a mers pe criteriul «care mănâncă mai mult și bea mai multă bere» atunci când au fost chemați la națională cei doi jucători de la Astra. Așa au fost aduși Săpunaru și Alibec. Nu înțeleg de ce îl mai ia pe Săpunaru, nici nu mai știu ce joacă. E un jucător mediu, nu iese cu nimic în evidență. Și mai dramatic decât jocul echipei e golaverajul. Astra are 7 goluri marcate și 16 primite. Mai multe decât ea au primit doar ASA și Timișoara"
Cornel Dinu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.