Liga 1

Panduru critică strategia lui Hagi: "M-am mirat să văd asta" + Despre un puști de perspectivă de la Viitorul: "Nu deschide ușa când bate antrenorul!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 19 September 2016

Basarab Panduru taxează strategia lui Gică Hagi, care a început partida cu Botoșani (câștigată cu 2-1) cu 5 jucători străini în primul 11: Carp, Boly, Brandan, Nimely și Dani Lopez. 

"Atâta timp cât ai o academie și ai jucători talentați nu înțeleg de ce ai atâția stăini în echipă. M-am mirat să văd 5 străini în primul «11».

Nu înțeleg cum a ajuns Lopez în România. De ce te duci după el în Cipru? Hai să zic, de Carp înțeleg, l-ai văzut pe la Steaua și prin alte părți, pe Nimely pe la Timișoara, pe Brandan prin Liga 1. Dar pe Lopez și pe Boli?", a zis Panduru la Dolce. 

...despre Florinel Coman: "Coman am înțeles nu deschide ușa de la cameră când e la națională atunci când bate antrenorul. Pe la loturi joacă nu știu ce, dar nu ce trebuie. Nu îmi plac lucrurile astea. N-aș vrea ca acest jucător să nu ajungă sus din cauza comportamentului. Are calitate, dar nu mi se pare corect ce face. Sunt lucruri grave"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.