Liga 1

EXCLUSIV Dinamoviștii se tem de arbitraj la meciul cu Viitorul: "În ultimele două etape am fost privați de două penalty-uri"

Articol de Eduard Apostol  —  Tuesday, 20 September 2016

Dinamo va juca în această seară pe terenul celor de la Viitorul, într-unul dintre derby-urile etapei. Partida va începe la ora 20:30 și va fi în direct pe DigiSport, DolceSport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv, a vorbit despre meciul cu Viitorul și a spus că vrea ca partida să fie decisă de jucători, nu de arbitraj.

"Ne așteaptă un meci foarte dificil în această seară. Sperăm să vorbim doar despre fotbal după meci, nu de arbitraj. În ultimele două etape am fost privați de două penalty-uri. Într-un meci a contat, iar în celălalt a câștigat. Nu cerem ajutorul nimănui și nu vrem ca centralii să fie de partea noastră. 

Sperăm să nu se întâmple la fel ca într-un alt meci arbitrat de Cătălin Popa (n.r. Dinamo - Viitorul 1-5), când am fost privați de un penalty și nu a fost eliminat un adversar. Vrem doar ca arbitrajul să fie echidistant și ca meciul să fie decis doar de fotbaliști. 

Sper să învingem diseară, deși jucăm cu un adversar redutabil. Și noi și Viitorul jucăm un fotbal ofensiv și sigur va fi un spectacol agreabil.", a spus Dănciulescu pentru GSP.RO.

Partida din această seară va fi arbitrată de Cătălin Popa, din Pitești.

Citește și: Schimbare de ultim moment la Dinamo » Un om de bază este incert pentru meciul cu Viitorul și Andone modifică tactica

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.