Liga 1

Pițurcă surprinde: "Stanciu nu a ajuns ce credeam eu că va ajunge" » Despre Reghecampf: "Nu mai vreau să aud de acest om"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 21 septembrie 2016

Pițurcă nu uită de conflictul cu Reghecampf și spune că totul putea ieși mai urât, însă era constrâns de poziția pe care o ocupa în acel moment, adică cea de selecționer.  

"Nu mai vreau să aud de acest om. Am refuzat să dau mâna cu el într-o țară străină. Ce era la gura mea când eram selecționer? A avut noroc că aveam postul ăla și am tăcut! Dar ce era la gura mea...", a zis Pițurcă la Dolce.

...despre Stanciu: "Nici Stanciu nu a ajuns ce credeam eu că va ajunge. El a plecat pe o sumă foarte mare, dar putea fi și mai mare. Trebuie să joace mai repede. Nu îi va fi ușor la Anderlecht. Acolo campionatul e mult mai dur. Nu vedeți că n-a dat nici un gol până acum?!".

...despre Golubovici: "Golubovici nu e de Steaua. Se vede asta. El dă totul pe teren, nu-i poți spune nimic. Dar nu are reușite. Eu l-am urmărit atent. El rămâne singur în careu de multe ori. Nu poți da goluri numai cu capul". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.