Liga 1

Steaua a rupt campionatul! Echipa lui Reghe a pus Liga 1 într-o situație nemaiîntâlnită în ultimii 10 ani

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 22 September 2016

Liga 1 nu a mai fost atât de dezechilibrată în ultimul deceniu. Vicecampioana a pornit ca favorită și confirmă estimările, s-a distanțat deja de urmăritoare după numai 9 etape.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilior prezintă o analiza a luptei la titlu și a clasamentului după 9 etape. 

Steaua nu a mai dominat de mult campionatul atât de clar, n-a făcut-o nici măcar în primul mandat al lui Reghecampf, în care lotul suna "stelar", cu Chiricheș, cu Bourceanu și cu Pintilii în cea mai bună formă, cu Rusescu. Roș-albaștrii au ocazia să se desprindă astăzi la 7 puncte de Dinamo. Condiția e s-o învingă pe CFR Cluj în partida care se va disputa la București de la ora 21:00, pe Arena Națională, în direct la Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO

"Câinii" puseseră deja șapte puncte între ei și roș-albaștri după primele 9 etape și aveau să câștige titlul în sezonul 2006-2007.

În perioada 2012-2015, în care steliștii au cucerit trei titluri consecutive, două cu Reghecampf și unul cu Gâlcă, Astra s-a ținut aproape de ei. Nu a existat o diferență mai mare de trei puncte după nouă etape.

Citetește materialul integral în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală și vezi o comparație între primele 9 etape din ultimii zece ani din Liga 1.

Tot azi exclusiv print:

» Debandadă totală la Giurgiu: Astra se autodistruge!

» Decizie incredibilă: CCA vrea să propună pe lista arbitrilor internaționali un "fluieraș" pe care-l expulzase din lotul național!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.