Liga 1

E cea mai bună decizie? OFICIAL Voluntariul a decis: duce meciul cu Steaua pe un stadion INFERNAL!

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 22 septembrie 2016

Steaua va întâlni FC Voluntari duminică, în etapa a zecea, iar ilfovenii au decis ca meciul să se dispute pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești.

Decizia se datorează faptului că arena "Anghel Iordănescu", din Voluntari, nu are sistem de iluminat, iar meciul a fost programat în nocturnă.

Inițial, Robert Gherghe, membru în Consiliul de Administrație al FC Voluntari, a afirmat că și meciul cu CS U Craiova se va juca tot la Ploiești, însă partida a avut loc în cele din urmă la Voluntari.

Astfel, oficialii de la Voluntari speră să crească și încasările de pe urma confruntării cu roș-albaștrii, pe care i-au învins surprinzător în sezonul trecut, scor 3-1.

Stadion cu probleme

Totuși, stadionul de la Ploiești este unul pe care Steaua a avut mereu probleme. E celebrul incidentul dintre fostul fundaș al roș-albaștrilor George Galamaz și un ultras al Petrolului, care l-a lovit violent la o partidă directă disputată pe 30 octombrie 2011.

Meciul dintre FC Voluntari și Steaua va avea loc duminică, de la ora 20:30, și va fi în direct pe Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

Prețurile biletelor:

Tribuna 2: 10 lei
Tribuna 1: 20 lei
Tribuna 0: 30 lei
Loje: 50 lei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.