Nationala

Riposta suburbană a lui Șumudică, după ce Cornel Dinu a criticat convocarea lui Alibec la națională: "Are nevoie de foarte mult fond de ten să își acopere petele de pe față"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 22 septembrie 2016

Marius Șumudică i-a răspuns lui Cornel Dinu, după ce acesta a criticat convocarea lui Denis Alibec la echipa națională, pentru meciurile cu Armenia și Kazahstan.

"Cine a contestat convocarea lui Alibec la națională? Pot eu să vorbesc vreodată, să contrazic eminența cenușie Cornel Dinu?

Îl respect, știe foarte mult fotbal și nu îmi permit să îi spun nimic. Este un om extraordinar, un om care știe foarte mult fotbal și care are nevoie de foarte mult fond de ten să își acopere petele de pe față", a spus Marius Șumudică la finalul meciului dintre Astra și ASA.

Denis Alibec face parte din lotul provizoriu convocat de Christoph Daum pentru "dubla" cu Armenia și Kazahstan, din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

"Dacă ne gândim că la Munchen se serbează Oktoberfest, cred că s-a mers pe criteriul greutății acumulate din cârnați și bere! Cred că este singurul criteriu de selecționare al acestor jucători." Cornel Dinu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.