Liga 1

Cornel Dinu se ia de Reghecampf după primul eșec al Stelei din acest sezon: "Ca pe vremea pionierilor, cu celebra lozincă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 23 September 2016

Cornel Dinu a comentat discursul lui Reghecampf și l-a ironizat pe acesta, comparând spusele antrenorului Stelei cu cele de pe vremea pionierilor. 

Tehnicianul roș-albaștrilor nu a făcut o tragedie din înfrângerea cu CFR Cluj, scor 1-2, echipa sa fiind încă pe primul loc, cu un avans de 3 puncte. 

"Steaua până acum a jucat prost, nu merita să se detașeze la 6 puncte. Și iată că s-a făcut dreptate. Discursul lui Reghecampf este unul ca pe timpul pionierilor, cu celebra lozincă «Tot înainte».

Din păcate, problema de bază a Stelei este nesiguranța în ceea ce înseamnă concepția și dinamica premeditată pe care a indus-o echipei.

Nu se vede acest lucru. Este un discurs lozincar, de trecere de timp. Exact ca pe timpul pionierilor, «Tot înainte, spre noi victorii!».

Iată că s-a făcut dreptate. Fotbalul a reașezat-o pe Steaua, care a câștigat multe meciuri jucând prost", a spus Dinu la Dolce Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.