Campionate

Ea e actrița care l-a dat peste cap pe Mourinho » Reacția a fost genială: "La naiba, ce idiot!"

Foto: Reuters

Articol de Florin Matei  —  Friday, 23 September 2016

E bine știut faptul că Jose Mourinho este un om care are întotdeauna cuvintele la el, dar întâlnirea cu Jennifer Aniston l-a făcut pe ”The Special One” să amuțească.

Cel puțin așa relatează jurnalistul britanic Rob Beasley în biografia pe care i-a scris-o antrenorului, ”Jose Mourinho: Up close and personal”.

Întâlnirea dintre actriță și portughez ar fi avut loc la Los Angeles, într-un turneu din presezon la care participa Chelsea, echipa antrenată în acea vreme de Mou. Delegația londoneză era cazată la hotelul Beverly Hills, la fel ca fosta soție a lui Brad Pitt.

În timp ce îi povestea lui Beasley despre vacanța eșuată pe care o avusese în Brazilia, portughezul, care vorbește fluent 5 limbi și este ”stăpânul unui milion de cuvinte”, așa cum îl descrie jurnalistul, a amuțit, concomitent cu ceilalți membri ai staff-ului lui Chelsea, atunci când în lobby-ul hotelului și-a făcut apariția frumoasa vedetă.

Aniston a zâmbit către grupul de oameni încremeniți, după care s-a făcut nevăzută, prilej pentru Mourinho să exclame: ”La naiba, Brad Pitt, ce idiot!”, aluzie la faptul că actorul a divorțat de Jennifer pentru a începe o relație cu Angelina Jolie.

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.