Liga 1

Alibec, comparat cu cel mai în formă fotbalist al lui City: "El nu e gras?" » Problemele legate de fumat, rezolvate

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 23 septembrie 2016

Marius Șumudică i-a luat apărarea lui Denis Alibec, despre care s-a zis în mai multe rânduri că are kilograme în plus, iar cu această ocazie l-a comparat pe atacantul Astrei cu Sergio Aguero.

"Eu când am zis că e cel mai bun atacant din țară toți îmi zic că-s nebun, că e gras. Dar Kun Aguero nu e gras? Să driblezi trei jucători pe 16 metri și să ai finalizare e chiar așa ușor? Să nu vă mai spun că în acest meci a fost provocat de nenumărate ori și nu a rispostat. Iar asta e un pas important pentru el", a declarat Șumudică la Sport Total FM.

Tehnicianul Astrei este de părere că odată cu instalarea lui Daum la echipa națională, faptul că Alibec fumează nu va mai fi o problemă.

"N-are cum să nu joace mai departe la națională. Acum nu mai e problemă cu fumatul, că și Daum fumează. Lui Nainggolan i se dă mereu o cameră la hotel cu balcon, ca să fumeze omu’ liniștit. Nu mai spune nimeni nimic", a adăugat Șumi pentru sursa citată.

Denis Alibec a fost în centrul unui scandal în timpul Campionatului European, când a fost prins în timp ce fuma la vestiare, la pauza meciului dintre România și Franța (detalii AICI).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.