Liga 1

Hagi sare în apărarea fiului său: "Eu nu sunt în barca nimănui! De ce Ianis nu a fost promovat niciodată? Turneul din Italia e o șușanea!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 23 septembrie 2016

Conflictul de la distanță dintre Hagi și Federație continuă, iar fostul mare fotbalist român a subliniat încă o dată că fiul său nu a primit promovarea pe care o merita.

"Eu cred că am fost destul de clar, eu sunt atacat, nu atac pe nimeni, eu vreau ca fotbalul românesc să progreseze, am scos câteva motive foarte clare în față, eu nu în sunt barca nimănui, eu sunt în barca României.

Eu am dat un comunicat la finalul campaniei de calificare, am dat niște nume clare, iar de băiatul meu nu are rost să vorbim, eu sunt exigent, iar băiatul meu a avut niște merite extraordinare, dar s-a vrut să se facă o diversiune. El nu a fost niciodată chemat la U19. 

Marin și Nedelcu de ce au fost promovați și el nu? Atunci lucrurile sunt clare, că e băiatul lui Hagi. La juniori nu se fac performanțe, dar poate unora le cade bine, poate li se pare normal să pierdem 3-0 sau 4-0 acasă.  Turneul din Italia e o șușanea, eu dacă eram antrenor îl luam la pregătire, să văd cum miroase Ianis. Iar echipa a jucat anul trecut fotbal cu el în teren, nu are fizic, dar are minte", a spus Hagi la finalul meciului dintre Pandurii și Viitorul.

Citește AICI duelul comunicatelor dintre Federație și Gheorghe Hagi!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.