Liga 1

EXCLUSIV Steaua lui Reghe începe să apună » Antrenorul Stelei este acuzat de forma slabă a echipei! Dezvăluiri din vestiar: tensiuni între jucători și tehnician

FOTO: Raed Krsihan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 24 septembrie 2016

Eşecul cu CFR, 1-2, şi mai ales jocul extrem de slab prestat de Steaua în acest sezon vin să confirme ceea ce multe persoane din fotbalul românesc au tot susţinut în ultima vreme: randamentul echipei e mult sub valoarea individuală a jucătorilor, iar antrenorul e arătat cu degetul.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă detalii din vestiarul Stelei și dezvăluie relația tensionată dintre jucători și antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Atmosfera bună din echipă, care a existat pe parcursul primului mandat al lui Reghecampf, nu mai e acum de actualitate. Finalul partidei cu CFR a consemnat un moment unicat de când Reghe e antrenor la Steaua.

Acesta nu şi-a mai chemat jucătorii la centrul terenului pentru a avea acea "şedinţă" celebră, inventată până la urmă în fotbalul românesc chiar de el. Explicaţia antrenorului? "Am mers la vestiar pentru că aveam de rezolvat antrenamentele cu cei care nu au jucat", a spus Reghecampf.

Citește materialul integral în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și platforma Gazeta Digitală și vezi o comparație între primul mandat al lui Reghecampf la Steaua și cel de acum și află ce acuzații i se mai aduc antrenorului.

Alte subiecte exclusiv print

Chemat de urgență la Palat! Becali l-a desființat pe Reghe într-o ședință-fulger, după ce tehnicianul Stelei i-a respins toate apelurile

Strategie pentru titlu » Cum vrea Craiova să se ferească de ”caracatița” Stelei

Își întâlnesc coșmarul » Steliștii, față în față cu singurul antrenor care îi domină în ultimii 5 ani

Abia a venit că își face bagajele! Dinamo vrea să dea afară un titular

Interviu spectaculos cu Alex Curtean » Fotbalistul lui Atyrau prefațează confruntarea cu Kazahstan

Un român în același vestiar cu Balotelli » Dezvăluiri spectaculoase despre revelația din Ligue 1

Cele mai tari ponturi din campionatul Angliei în pagina de pariuri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.