Campionate

Balotelli, gest incredibil făcut în cantonament! Un fost coechipier îl acuză: „Nu are creier!”

foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian Adrian Secu  —  sâmbătă, 24 septembrie 2016

Salvatore Bocchetti, 29 de ani, a relatat o întâmplare din perioada în care era coleg la naționala U21 a Italiei cu Mario Balotelli, 26 de ani, iar echipa era în cantonament.

Invitat la o televiziune din Rusia, fundașul lui Spartak Moscova a dezvăluit că Balotelli i-a aruncat o farfurie de paste în față lui Marco Motta (30 de ani).

"Într-o zi mâncam liniștiți în sala de mese. Balotelli a venit și din senin i-a aruncat în față o farfurie cu paste lui Marco Motta. Mario e un jucător bun, dar nu are creier", a spus apărătorul.

Bocchetti a infirmat însă pe o rețea de socializare ultima parte a interviului și dă vina pe traducerea defectuoasă a presei.

"Nu am spus că Mario nu are creier, am spus că uneori nu și l-a folosit atunci când era mai tânăr. Am vorbit în rusă și mi s-au interpretat greșit cuvintele. Îl respect atât și îi urez tot binele din lume", a scris Bocchetti pe Twitter.

100 goluria marcat Balotelli pentru Inter, Manchester City, AC Milan, Liverpool și Nice

Mario Balotelli este cunoscut pentru viața extravagantă pe care o duce, fiind implicat în mai multe scandaluri de-a lungul timpului.

33 de selecții și 13 goluri are SuperMario în naționala mare a Italiei

Ajuns la 26 de ani, Balotelli vrea să-și relanseze cariera la Nice după ultimele sezoane mai puțin reușite în tricoul lui Liverpool și AC Milan. Atacantul a început în forță noul sezon, cu 4 goluri în două meciuri jucate.

Într-un interviu acordat recent, SuperMario era foarte optimist și declara că plănuiește să cucerească Balonul de Aur în viitorul apropiat.

sursa: mirror.co.uk

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.