Liga 1

EXCLUSIV Anamaria Prodan aruncă bomba în Liga 1: "Am 5 jucători de la Dinamo sub contract"

Dorin Rotariu este unul dintre jucătorii pe care Anamaria îl impresariază

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 24 septembrie 2016

În plin scandal cu CSU Craoiva, club care a trimis doi jucătir la echipa a doua pentru că au contract cu Anamaria Prodan, impresarul dezvăluie că a semnat recent cu 4 jucători din lotul condus de Ioan Andone.

"Eu la Dinamo aveam cei mai mulți jucători înainte, pentru că sunt dinamovistă. Dar am şi acum. Îl am pe Rotariu și mai am încă patru! Rotariu e jucătorul meu până în 2018. Iar pe restul patru îi țin secret pentru a evita discuțiile.

Ei nu mi-au zis nimic, nici nu-i interesează, dar eu i-am rugat să nu facem public asta. De ce să le fie teamă? Eu le-am explicat jucătorilor că nu mai suntem acum 10 ani, când te băgau în portbagaj și te băteau", a declarat Anamaria Prodan pentru Gazeta Sporturilor.

Scandal în trecut

Șefii lui Dinamo i-au cerut lui Dorin Rotariu, în 2014, să își rezilieze contractul cu Anamaria Prodan. Totuși, jucătorul a ignorat cererea făcută de Negoiță și a continuat contractul cu soția lui Laurențiu Reghecampf.

Citește și: EXCLUSIV Anamaria Prodan iese la atac! Impresarul se ia de președintele care i-a trimis jucătorii la echipa a II-a: "Mi-a cerut să îi vând niște Picasso-uri! Vreau să curăț fotbalul de astfel de personaje"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.