Liga 1

CS U Craiova îi transmite lui Becali: "Hai cu oferta pe Mateiu!" » Adevăratul motiv pentru care mijlocașul a fost exclus din lot

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 24 septembrie 2016

După ce zilele trecute a susținut că Alexandru Mateiu (26 de ani) a fost exclus de la prima echipă din cauza faptului că este impresariat de Anamaria Prodan, președintele celor de la CS U și-a schimbat discursul.

Marcel Popescu a afirmat azi că motivul pentru care fotbalistul a fost trimis la echipa a doua nu are legătură cu impresarul și că a fost vorba de o sancțiune disciplinară.

"Mateiu a fost exclus din rațiuni disciplinare, nu pentru că are un anumit impresar, în speță Anamaria Prodan. Disciplina se referă la ora de culcare, de sculare, de antrenament. Individul trebuie să facă ceea ce face și grupul, acesta este motivul pentru care a fost exclus", a spus oficialul craiovenilor la televiziunea sportro.

Acesta a vorbit și despre un eventual transfer al mijlocașului de 26 de ani la Steaua, însă declară că așteaptă o ofertă concretă din partea roș-albaștrilor.

"Gigi Becali să facă întâi oferta și apoi vom vedea. Nu vorbim înainte. Să vedem hârtiile. Apoi vom analiza oferta scrisă și vom lua o decizie. Suntem deschiși dacă primim o ofertă, însă nu comentăm alte speculații", a adăugat președintele lui CS U.

"Vreau să îl transfer pe Mateiu, dacă CSU Craiova mi-l dă pe aceiași bani pe care l-a adus. Dau 250.000 de euro pe el." Gigi Becali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.