Liga 1

Declarație de război olteano-dinamovistă la adresa steliștilor: "Au aroganța să ne jignească cei de la titrata echipă Steaua sau cum i se mai spune"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 24 septembrie 2016

CS U Craiova a câștigat meciul jucat pe teren propriu cu FC Botoșani (1-0), iar Gigi Mulțescu se gândește deja la confruntarea cu Steaua, din etapa viitoare.

Dinamovist declarat, Mulțescu vrea ca echipa din Bănie să răspundă pe teren aroganței arătate de roș-albaștri:

"Am început să ne gândim la meciul cu Steaua și îl pregătim în consecință. Pentru noi e foarte important. Probabil pentru Steaua nu e, că am vazut că ne ia de sus și nu reprezentăm nimic pentru primele trei locuri. Ăsta e discursul celor de acolo, sunt aroganți, după ce au cumpărat tot ce e în România.

Au și aroganța să ne jignească, nu știu de ce, sau să ne minimalizeze. Poate e un lucru bun că noi suntem outsideri, venim pe turnantă. Încercam să le răspundem pe teren, nu numai să ne ridicăm la valoarea titratei echipei Steaua, sau nu mai știu cum îi spune", a spus Mulțescu la finalul partidei cu Botoșani, citat de Dolce Sport.

În urma succesului cu Botoșani, CS U Craiova a urcat pe poziția a doua în clasament, la egalitate cu Steaua. Ambele formații au acumulat 20 de puncte, însă roș-albaștrii au un meci mai puțin disputat.  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.