Liga 1

Andone, după ce suporterii i-au cerut să plece: "Nu fanii mă dau afară, ci Negoiță!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 24 septembrie 2016

Dinamo a înregistrat astăzi a doua înfrângere în acest sezon, 0-1 cu Concordia Chiajna, iar fanii i-au cerut demisia lui Ioan Andone, însă tehnicianul "câinilor" asigură că nu va renunța.

"Suntem obligați să câștigăm meciul care vine. Încă nu știu de ce am pierdut. Reacția fanilor a fost normală, sunt supărați cum suntem și noi, îi înțelegem și punem capul în pământ. Am jucat prost, a fost o partidă foarte proastă. Sperăm să fie un meci accident.

Ei pot cere demisia. Dacă nu voi câștiga campionatul și nici măcar nu prind locul 2, voi pleca, ăsta e obiectivul meu. Nu fanii mă dau afară, ci Negoiță", a declarat Ioan Andone la DigiSport. 

Antrenorul lui Dinamo susține că a preferat să-i treacă pe Romera și Nedelcearu pe bancă din cauza oboselii și a vorbit și despre situația lui Gnohere, trimis la echipa a doua. 

"Romera și Nedelcearu au fost integraliști și era normal să-i mai odihnesc, am preferat să-l aduc pe Hanca. Nu e niciun gând să plece Romera, se pregătește excepțional, mai are doi ani de contract. 

Știu ce se întâmplă la echipa a doua, voi avea un dialog luni cu Gnohere. Poate că îi stă capul din nou la Dinamo", a adăugat Andone.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.