Liga 1

Detaliul decisiv pentru Voluntari-Steaua, de diseară: are curaj Florin Marin să-l supere pe Gigi? Becali îl poate demite și pe el dacă Steaua nu câștigă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 25 septembrie 2016

Steaua va întâlni în această seară, în deplasare, FC Voluntari, de la ora 20:30, însă meciul e cu totul special pentru formația ilfoveană și pentru antrenorul Florin Marin.

E cunoscută influența lui Gigi Becali la formația ilfoveană după ce în sezonul trecut a reușit să-l demită pe Ionel Ganea.

Patronul Stelei s-a enervat foarte tare că Steaua a fost învinsă de FC Voluntari (3-1) și a luat legătura cu nașul său Pandele, omul care conduce clubul, căruia i-a transmis să-l dea afară pe ”Ganez”.

"Gigi l-a demis pe Ganea, s-a simțit umilit că Ionel l-a învins și i-a vorbit obraznic" Dumitru Dragomir, președintele ilfovenilor la momentul respectiv

Florin Marin se găsește acum în postura lui Ganea de anul trecut. Va avea curaj să câștige azi cu Steaua și să riște să împărtășească soarta pe care a avut-o ”Ganezul”?

A cumpărat doi

De la eșecul din sezonul trecut, Becali a achiziționat doi fotbaliști de la Voluntari, pe Vlad Achim și pe Moke. Sunt cei doi mijlocași centrali pe care i-a folosit Ganea în victoria cu 3-1.

Achim a și marcat primul gol al acelei partide, în urma unei faze fixe la care a greșit portarul Florin Niță. Tot din echipa de atunci a Voluntariului, Gigi l-a mai dorit și pe Țâru, doar că apărătorul aparținea de Viitorul și Hagi nu a acceptat să-l cedeze. 

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de azi și în Gazeta Digitală cum a fost păcălit Gigi Becali de Ganea de două ori.

Save

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.