Liga 1

Se rupe lanțul de iubire? Negoiță este nemulțumit de rezultatele lui Andone: "Nu vi se pare stupid?"

Foto: Octavian Cocoloș, fcdinamo.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 25 septembrie 2016

Dinamo a pierdut surpinzător cu Chiajna, 0-1, și a ajuns la două meciuri consecutive în care nu a câștigat, după ce etapa trecută a remizat cu Viitorul, 1-1.

După meci, Ionuț Negoiță a vorbit despre situația echipei și a declarat că nu înțelege de ce echipa alb-roșie are rezultate slabe, deși, în opinia lui, lotul lui Andone este mai bun decât lotul pe care l-a avut Mircea Rednic.

"Lotul actual e peste cel de anul trecut. Cu excepția lui Mevlja, care a vrut să plece, am păstrat cei mai buni jucători. Nu vi se pare stupid că pierdem puncte cu cele mai proaste echipe? Cu echipele bune știm să jucăm fotbal. Nu se poate să fim noi bătaia de joc a unor echipe care nu au valoare", a spus Ionuț Negoiță la Digi Sport.

Echipa lui Dinamo în meciul cu Chiajna: Brănescu - Hanca, M.Popescu, Marici, St. Filip - Nistor, Busuladzici, Palici - Rotariu, Nemec, V. Lazăr

Ultima echipă folosită de Rednic: Cerniauskas – Hanca, Puljici, Mevlja, St. Filip – P. Anton – D. Rotariu, Bicfalvi, Palici, Kortzorg – Gnohere

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.