Liga 1

AUDIO Șumudică ar fi căzut victima unei farse memorabile! S-a autopropus în Anglia, când a fost contactat pentru Alibec: ”I tell you something, if you want to go up!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 25 September 2016

Marius Șumudică ar fi fost prins într-o postură neașteptată.

Pe blogul jurnalistului Cristian Scutariu a apărut un articol în care Șumudică ar fi fost victima unei farse. Antrenorul Astrei ar fi fost contactat pe WhatsApp de o persoană care s-ar fi dat drept patronul lui Wigan, formație aflată pe ultimul loc în Championship, liga a doua engleză.

Primul mesaj din partea așa numitului patron către Șumudică a fost dat la ora 5 dimineața și a sunat așa: "Numele meu este Davies și sunt patronul lui Wigan. Aș dori să știu cât costă Alibech".

Șumudică i-ar fi răspuns printr-un mesaj audio după o oră și 40 de minute: "Bună dimineața, domnule! E foarte dificil să vă spun un preț, dar ce pot să vă spun, acum două săptămâni au (n.r. – conducerea Astrei) avut ofertă de 2 milioane de euro de la Legia Varșovia și patronul meu nu a vrut să vândă. Nu știu!".


Sursa audio: cristianscutariu.ro

După ce a văzut că așa numitul patron nu i-a mai răspuns, Șumudică i-ar mai fi trimis un mesaj audio acestuia în care s-a autopropus la Wigan, alături de Alibec:

"Dar vă spun ceva. Dacă vreți să progresați și să meargă bine echipa, îl aveți pe Șumudică. E cel mai bun antrenor din România acum, am câștigat campionatul, am câștigat Supercupa și i-am bătut pe West Ham de două ori, l-am eliminat pe Bilic de două ori, anul trecut și anul ăsta. Cred că e cea mai bună soluție pentru dumneavoastră! Gândiți-vă la asta și dacă faceți un pachet pentru mine și pentru Alibec, credeți-mă că nu veți avea probleme, pentru că acum văd că sunteți jos în clasament. Ok? Toate cele bune, prietene!".


Sursa audio: cristianscutariu.ro

În final, cel care ar fi pus la cale farsa i-ar fi transmis un mesaj în care i-ar fi spus lui Șumudică faptul că Wigan are antrenor și i-a mulțumit pentru propunere. Șumudică s-a repliat rapid: "Ok, domnule! Glumeam, am glumit! Mult noroc, mult noroc pe viitor, ok?"


Sursa audio: cristianscutariu.ro

Contactat de GSP.ro, Marius Șumudică n-a vrut să comenteze cele întâmplate!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.