Campionate

VIDEO 250 de goluri la 40 de ani! Totti și-a oferit cadoul perfect: a marcat singurul gol al Romei cu Torino, 1-3

Totti, infailibil de la punctul cu var, înscrie al doilea gol al sezonului, fiind aplaudat de tot stadionul // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 26th of September 2016 12:00

Totti nu și-a mai salvat echipa, însă căpitanul și-a dăruit o reușită jubiliară cu două zile înainte să schimbe prefixul. Rivala de joi a Astrei din EL a cedat la Torino după 26 de ani.

"Dacă aș putea, i-aș face cadou Mașina Timpului, din filmul «Înapoi în viitor». Astfel Totti ar avea de ales între a ne încânta cu magiile sale din trecut sau a-și urma drumul mai departe în carieră".

Declarația îi aparține lui Luciano Spalletti, care va fi mâine printre cei 400 de invitați ai căpitanului legendar al Romei la a 40-a aniversare.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

De voie, de nevoie, antrenorul i-a oferit lui "Er Pupone" șansa de a-și face singur un cadou cu Torino. Și nu a greșit de la 11 metri. Golul 250 în Serie A!

69% posesie și 13 cornere

Păcat pentru Francesco, introdus la pauză, la 0-2, că reușita jubiliară a coincis cu unica de ieri a capitolinilor. Adversara de joi a Astrei din grupele EL a dominat copios, având 69% posesie și 13 cornere. Degeaba.

Trupa granata a surprins-o pe contraatac și a speculat erorile fragilei apărări giallorossa. 9 șuturi a avut de parat Szczesny, inclusiv penaltyul făcut de Bruno Peres.

Polonezul, salvat o dată de bară, a căutat însă de 3 ori mingea în plasă, învins de Belotti și Iago Falque (2). Pe atac, Dzeko a pierdut duelul cu Hart, fostul său coleg de la Man. City, ce i-a scos absolut tot!

6goluri și 5 pase decisive a dat Totti în ultimele 13 partide jucate (385 de minute) pentru Roma

24de goluri îl separă pe căpitanul giallorosso de liderul all-time al marcatorilor din Serie A, Silvio Piola

NAPOLI - CHIEVO 2-0: Hamsik, golul 100 în azzurro

Vicecampioana Italiei se menține la un punct în spatele liderului Juventus, după 2-0 cu Chievo. A fost a 9-a victorie la rând pe San Paolo în Serie A, record egalat după 26 de ani! Una la care a contribuit și Hamsik.

Căpitanul azzurrilor a închis tabela puțin înaintea pauzei: preluare cu dreptul, sut cu stângul fără speranțe pentru Sorrentino. Golul 100 la Napoli în toate competițiile.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.