Liga 1

EXCLUSIV // 2015: «Națională». 2016: Retras! Jucătorul din Liga 1 care renunță la fotbal la doar 26 de ani: "Am hotărât asta împreună cu familia"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 26 septembrie 2016

Sergiu Muth, fundașul lui Gaz Metan Mediaș, a luat o decizie total neașteptată. La doar 26 de ani, fotbalistul care a trecut și pe la ASA s-a decis să se retragă.

Decizia tânărului fotbalist i-a luat pe toți prin surprindere, însă Muth consideră că aceasta e cea mai bună pentru el și familia sa.

În 2011 era testat de Lazio. Peste doi ani, în 2013, Sergiu Muth era pe lista Stelei. În ultima vreme, Muth a jucat puțin, departe de forma care-l făcuse titular al echipei naționale de tineret.

"Nu e vorba de accidentări. Pur și simplu am luat decizia asta. M-am consultat cu familia și am decis să mă retrag, e mai bine pentru mine", a declarat Sergiu, revenit în această vară la Gaz Metan după o experiență mai puțin reușită la ASA Târgu Mureș

82 de meciuri
bifase Sergiu Muth în L1 între 2011 și 2016

Citește în Gazeta Digitală care sunt ceilalți fotbaliști români retrași prematur, deși erau văzuți ca mari speranțe ale fotbalului românesc.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.