Liga Campionilor

Un coechipier despre situația lui Ronaldo, după ce lusitanul s-a enervat că a fost schimbat: "Antrenorul decide, este imposibil să faci asta"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 26 septembrie 2016

Cristiano Ronaldo a fost foarte afectat de faptul că a fost înlocuit în minutul 72 al meciului cu Las Palmas (detalii AICI), însă Toni Kroos i-a dat dreptate lui Zinedine Zidane şi susţine că un fotbalist nu poate juca toate minutele în timpul unui sezon.

Mijlocaşul neamţ a prefaţat duelul dintre Real şi Borussia Dortmund, din grupele Ligii Campionilor. 

"Mereu se întâmplă aşa. Se interpretează mai mult decât este cazul, mi-am dat seama de asta. Este imposibil ca un fotbalist să joace 60 de meciuri într-un sezon. Antrenorul decide dacă un fotbalist joacă tot meciul sau iese cu 15 minute mai devreme.

Am pierdut cu Schalke, cu Wolfsburg. Am câştigat în cele din urmă Liga, dar nu trebuie să uităm aceste înfrângeri. Duelurile între spanioli şi germani au foste multă calitate, sunt cele mai bune campionate, alături de cel englez", a spus Kroos la conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu Dortmund, citat de Marca.

Meciul dintre Borussia Dortmund şi Real Madrid va avea loc mâine, de la ora 21:45, pe Signal Iduna Park şi va putea fi urmărit în direct pe Dolce Sport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.