Liga 1

VIDEO Calvar până la punctul cu var » Astra a învins chinuit un Iași, 1-0, decimat și a reușit să lege primele două victorii din acest sezon

Articol de Răzvan Luţac  —  Tuesday 27th of September 2016 12:00

Totul pare, la Giurgiu, ca o petrecere de final de an la locul de muncă. Pe când locația e aproape părăsită de oamenii plecați deja în vacanță, iar cel care face cinste uită bomboanele și sucul la casa supermarketului și vine doar cu restul plății.

În letargia generală, Astra s-a chinuit, aseară, să părăsească antepenultimul loc. Unde stătea doar deasupra echipelor depunctate masiv la începutul sezonului, ASA și ACS Poli!

Click aici pentru VIDEO!

Problemele au venit împotriva Iașiului, care n-a reușit nici măcar să umple foaia de meci, sosind la Giurgiu cu doar 6 rezerve. O altă jumătate de echipă era accidentată sau suspendată: Țigănașu, Voicu, Andrei Cristea, Mihalache, Bole și Ciucă!

Un penalty și atât

Iașiul a ratat și o șansă mare, ce-i drept, în startul partidei, când activul Boiciuc a tras puțin pe lângă din centrul careului. Și una pe final, prin Frăsinescu, "cap" peste din fața porții.

Astra a fost pragmatică. A profitat de neatenția târzie a lui Ciucur, fault în careu la Florea, indicat corect de Balaj, și a marcat prin Budescu. Era minutul 78, finalul unui joc pe care Astra nu merita să-l câștige. Însă a făcut-o şi leagă primele două victorii din acest sezon.

Lung, meciul 200

Silviu Lung jr. a ajuns, aseară, la meciul cu numărul 200 în Liga 1. Nu e însă nici la jumătate din partidele disputate de tatăl său, 417. În total, familia Lung, incluzându-l și pe fratele goalkeeperului Astrei, Tiberiu, are 687 de partide pe prima scenă.

Șumi, Cetățean de Onoare!

Marius Șumudică a devenit Cetățean de Onoare al municipiului Giurgiu, ceremonia având loc chiar înaintea meciului dintre Astra și Poli Iași. Tehnicianul a primit distincția de la cel mai cunoscut fotbalist născut în oraș, Narcis Coman, primul portar declarat fotbalistul român al anului, în 1978. Decizia a fost luată după cucerirea primului titlu de campioană din istoria orașului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.