Liga 1

I-a luat la rând! » Becali a făcut praf doi titulari, dar l-a scuzat pe cel mai hulit de public: "Unde se crede, la fotbal la sală?! Suntem vai steaua noastră!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 27 septembrie 2016

Gigi Becali a analizat prestațiile fotbaliștilor săi în acest început de sezon, însă nu a avut doar cuvinte de laudă. Florin Tănase, unul dintre fotbaliștii transferați în această vară a fost principala țintă a patronului Stelei.

"Jucătorii Stelei sunt bine plătiți, asta e meseria lor, nu am de ce să dau prime speciale pentru meciul cu Villareal", a spus Becali într-o intervenție la televiziunea sportro, înainte de a-i analiza rând pe rând pe fotbaliștii lui Reghecampf.

1. Florin Tănase: "Unde se trezește? La fotbal la sală, cu călcâie? Parcă dansează, nu era așa la Viitorul!"

2. De Amorim, Boldrin: "Hai să zicem, mai am răbdare, lor le tremură picioarele, că nu au făcut niciodată așa antrenamente."

3. Momcilovici, Adi Popa, Enache, Tamaș: "Momcilovici își dă viața, Popa își dă mereu viața, nu am ce să-i reproșez, Enache mai greșește, dar și el își dă viața, nu am ce să-i spun, nici lui Tamaș nu am ce să îi spun."

4. Moke: "Vreau mai multă dăruire de la el."

5. Vlad Achim: "La primele două meciuri s-a dăruit, acum nu-l mai văd. Te-am adus la Steaua să dormi pe teren? Joacă, mă, fotbal! Vreau să alergi 11, 12 kilometri."

6. Muniru: "Văd că Muniru recuperează. Am vorbit și cu Reghe și mi-a zis și el: «o să ne apucăm să jucăm și cu Muniru, că el recuperează, se dăruiește!»"

7. Jakolis: "De Jakolis nu pot spune nimic deocamdată, dar stați să vedem, că vin la Steaua, joacă un meci, iar după..."

8. Toșca: "Pentru Toșca am avut ofertă de 2,5 milioane. Dar asta ne mai trebuia, să-l dăm și pe Toșca, pentru că suntem vai de steaua noastră cu fundașii centrali!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.