Stranieri

Viorel Moldovan continuă atacurile după ce a fost demis de la Auxerre: "Sunt bărbat și spun lucrurilor pe nume"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 27 septembrie 2016

Viorel Moldovan pleacă de la Auxerre. Echipa sa a strâns doar 6 puncte în 9 etape și a ajuns să ocupe locul 19 din 20 în Ligue 2. Tehnicianul a oferit prima reacție. 

"Nu mai contează, asta e. Nici rezultatele nu ne-au fost favorabile. Aștept să reziliez contractul, luni voi avea o întâlnire cu președintele. O să mă întorc acasă și îmi caut angajament, trebuie să mă ridic și să îmi găsesc altceva.

Acum aștept oferte, îmi caut un angajament, în țară sau în străinătate. Nu vreau să deschid subiectul declarațiilor mele. Au fost anumite comentarii care au deranjat, dar nu pot să tac din gură, atunci când lucrurile nu merg în direcția bună.

Mi le asum și fără îndoială au cântărit enorm în decizia clubului. Sunt bărbat și spun lucrurilor pe nume, nu pot să tac din gură.

Nu regret că am plecat de la echipa națională la Auxerre. Chiar dacă nu a fost o experiență sportivă reușită, din punctul de vedere al vieții a fost o experiență extraordinară. Trebuia să încerc acest lucru. Dacă nu o făceam, după aceea mi-ar fi părut rău", a spus Viorel Moldovan la Digi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.