Stranieri

EXCLUSIV/ VIDEO A plecat de la Steaua pentru o experiență în străinătate, iar acum le propune un "superatacant" forțelor din Liga 1: "Luați-l repede, e top class!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 27 septembrie 2016

 Paul Pârvulescu a vorbit în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor despre viața din Austria și-l propune granzilor din România pe colegul său din atacul lui St. Polten, spaniolul Daniel Segovia.

"Recomand tuturor antrenorilor din România să urmărească un superatacant, care le dă clasă multor fotbaliști din Liga 1: Daniel Segovia!

Ar face față la orice echipă din fotbalul românesc. Ar juca fără probleme la echipe de top precum Steaua sau Dinamo. Căutați imagini cu el pe internet, e top class pentru Liga 1", a zis Pârvulescu.

FACE CÂT MORAR de lA ASA

Pontul lui Pârvulescu pe piața transferurilor nu rupe însă gura târgului pe hârtie. Segovia are deja 31 de ani, e cotat la 350.000 de euro pe transfermarkt.de, cât Vlad Morar de la Tg. Mureș, nicio selecție la vreo "națională" și a marcat de 3 ori în 8 partide din campionat, în acest sezon. 

350.000 €este cota lui Segovia pe transfermarkt 

4 goluri 
în 10 meciuri are atacantul lui St. Polten 

Fundașul lui St. Polten este mirat de felul în care se joacă în Austria și de comportamentul antrenorului, total diferit față de cel al tehnicienilor din România:

"Am rămas șocat când antrenorul ne-a transmis înaintea meciurilor de acasă că nu vom rămâne în cantonament!

Ne-a zis direct «Bă băieți, ne vedem mâine la stadion cu două ore înainte de meci! Aveți grijă de voi!». După meciuri plecăm acasă imediat, nu rămânem în cantonament".

Citește întreg interviul cu Paul Pârvulescu în ediția tipărită sau cea digitală a Gazetei Sporturilor. Ce spune despre o revenire în România și cum este viața în Austria.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.