Liga 2

Se întâmplă în fotbalul românesc! Antrenorul unui club poate fi demis în urma votului suporterilor

Articol de Cornel Biholari  —  Tuesday, 27 September 2016

 ASU Politehnica nu a avut un start bun de campionat în Liga a II-a. Antrenorul Sorin Brîndescu a dorit să-și dea demisia după ultimul eșec, scor 1-3 cu Luceafărul Oradea, dar conducerea clubului i-a cerut răgaz câteva zile.

Joi, fanii timișoreni membri cotizanți vor vota asupra păstrării sau îndepărtării actualului tehnician.

Deși doar câteva voci din tribună i-au cerut demisia după ultimul joc, Sorin Brîndescu a simțit că o parte a suporterilor nu-l mai vor și a dorit să demisioneze. ASU Politehnica a adunat doar opt puncte din nouă etape în B și ocupă locul 17, retrogradabil la finalul stagiunii.

Totuși, conducerea formată tot din suporteri are încredere în ”principalul” care a condus echipa încă de când aceasta evolua în Liga a IV-a. Decizia finală va aparține însă majorității membrilor cotizanți ai clubului.

”Încă din 2012, de la începutul poveștii frumoase numite ASU Politehnica Timișoara, am promovat ideea de membru cotizant și de implicare responsabilă a membrilor în viața clubului.

Am spus întotdeauna că deciziile importante pentru prezentul și viitorul clubului vor fi luate prin vot, împreună cu toți membrii cotizanți, ei fiind baza pe care acest club va fi construit.

În acest sens vă rugăm să vă expuneți părerea, joi 29 septembrie, de la ora 18, la Facultatea de Mecanică din cadrul Universității Politehnica din Timișoara (B-dul Mihai Viteazu, nr. 1), în cadrul unei Adunări Extraordinare a Membrilor Cotizanți”, se arată într-un comunicat al clubului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.