Nationala

Un fost mare "tricolor" trebuia să fie selecționerul României: "Îşi dăduse acordul! Este genul care muncește de dimineața până seara" » Pont: nu e Hagi ;)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 27 septembrie 2016

Gică Popescu a vorbit despre naţionala României şi a dezvăluit că l-ar fi numit pe Dan Petrescu selecţioner, dacă el ar fi câştigat alegerile FRF din 2014.

"Nu l-aş fi pus pe Hagi selecţioner. Nu el trebuia să fie. Naţionala îl avea selecţioner, pe Victor Piţurcă. Dacă el pleca, l-aş fi adus pe Dan Petrescu. Am vorbit cu el şi şi-a dat acordul.

L-am întrebat dacă ar veni selecţioner dacă naţionala nu ar avea antrenor. Mi-a spus «pentru tine, vin oriunde vrei». Petrescu este genul de antrenor care se încadrează în proiectul meu. La naţională trebuie să fie un selecţioner care să vină la 8 dimineaţă şi să plece la ora 9 seara. Petrescu, Olăroiu şi Hagi sunt genul de antrenori care se încadrau în proiectul meu. Trebuie să coordoneze totul. Să se ocupe de toate naţionalele", a spus Popescu la Digi.

  • Dan Petrescu, 48 de ani, a antrenat la Sportul, Rapid, Wisla Cracovia, Kuban, Al Arabi, Dinamo Moscova, ASA şi Jiangsu.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.