Liga 1

MM dă cărțile pe față: "Nimeni nu vrea să spună asta, OK, am venit eu s-o spun!" » Explicațiile pentru jocul slab al Stelei: ”Nici nu vă imaginați cât de mult contează!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 27 septembrie 2016

Mihai Stoica, managerul Stelei, a răspuns criticilor la adresa jocului echipei sale care a lăsat de dorit la ultimele meciuri, 1-2 cu CFR Cluj și 3-2 cu FC Voluntari.

"Jocul Stelei nu merge din două motive. După dubla cu Sparta Praga am pierdut un jucător foarte important: Mihai Pintilii. Nici nu vă imaginați cât de mult contează în evoluția jocului nostru. El este liderul acestei echipe, strânge jucătorii în jurul lui.  Noi l-am pierdut și n-am văzut să sublinieze nimeni acest aspect.

Apoi, l-am pierdut și pe Toșca, căpitanul din acest moment, imediat după meciul cu City. Abia s-a refăcut. Ne-au dat 5 goluri și ne-au și accidentat doi jucători, Toșca și Golubovici. Am fost în imposibilitatea de a avea toți jucătorii la 100%. Nimeni nu vrea să spună asta, OK, am venit eu s-o spun”, a spus Mihai Stoica la DolceSport.

”Vreau să discutăm de Steaua în play-off”

Chiar și în aceste condiții, managerul Stelei a ținut să evidențieze rezultatele obținute de echipa sa în Europa.

”Fără să fim capi de serie pe ruta non-campioanelor în Liga Campionilor, am ajuns în play-off. E aproape imposibil. Am zdrobit o echipă care cu câteva luni în urmă juca în sferturile Europa League. Atunci aveam însă echipa în formă. Vreau să discutăm de Steaua în play-off-ul acestui campionat. Abia atunci putem să vedem Steaua la adevărata valoare", a adăugat MM Stoica.

...despre transferuri: "Au fost patru jucători importanți care au plecat, Varela, Hamroun, Stanciu și Chipciu. Numărul jucătorilor plecați este exagerat. Nimeni nu a vrut să-l vândă pe Stanciu. Cine se gândea că Alex Chipciu, după ce și-a rupt piciorul cu Dinamo, va pleca pe bani foarte mulți la Anderlecht? Cine își imagina că Stanciu, după un turneu sublim la Euro, va pleca pe o sumă imensă la Anderlecht?".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.