Liga Campionilor

Moți e întrebat și acum la televiziunile bulgare de penaltyurile din 2014: "Aș vrea să joc în fiecare zi cu Steaua. Și s-o bat mereu!"

Articol de Theodor Jumătate  —  marţi, 27 septembrie 2016

Week-end-ul trecut, Cosmin Moți a fost invitat la o emisiune la postul BTV, alături de Marcelinho, coleg la Ludogoreț, brazilianul naturalizat care joacă la "naționala" Bulgariei.

Tema, Champions League. La doi ani după calificarea istorică în grupele Ligii, alb-verzii sunt iarăși în elita Europei. Atunci, i-au avut adversari pe Real și Liverpool. Azi, vine PSG la Sofia.

"Ce-ai făcut, Moți?"

Realizatoarea show-ului, Diana Liubenova, a insistat asupra seriei de penaltyuri din play-off-ul cu Steaua, când Moți a marcat de la 11 metri, dar a și apărat două lovituri de pedeapsă. Iar stoperul în vârstă de 31 de ani a legat acea performanță de rivalitatea Dinamo - Steaua: "În acel meci, am vrut să ajut. Și am vrut s-o batem pe Steaua. Aș vrea să joc în fiecare zi cu Steaua. Și s-o înving mereu". A detaliat: "Înainte de Ludogoreț, am fost șapte ani la Dinamo, iar Steaua nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. Așa am fost învățat. Toți prietenii mei sunt fani Dinamo și vor să vadă Steaua pierzând".

Despre acea seară, din 27 august 2014, Moți a mai spus: "Pe teren, n-am realizat, nu mă puteam gândi la nimic, doar mă bucuram. Apoi, zilele următoare, când am văzut reacția presei, m-am uitat în oglindă râzând: "«Ce-ai făcut, Moți?»".

28 de meciuriare Cosmin Moți la Ludogoreț în Champions League (7 în grupele Ligii)

"PSG e una dintre cele mai mari echipe din lume, dar noi n-avem nimic de pierdut. Ieșim pe gazon să jucăm fotbal. Suntem calmi, încrezători"
Cosmin Moți, fundaș Ludogoreț

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.