Liga Campionilor

Egalul cu Borussia Dortmund l-a nemulțumit pe Zidane: "Suntem blestemați"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 septembrie 2016

Zinedine Zidane este de părere că echipa sa ar fi trebuit să câștige partida disputată pe Signal Iduna Park contra Borussiei Dortmund, încheiată la egalitate, scor 2-2.

Dortmund a revenit de două ori în meci, după ce Real a condus cu 1-0 și 2-1, iar tehnicianul madrilenilor  susține că echipa sa a făcut un meci foarte bun, atât din punct de vedere ofensiv, cât și din punct de vedere defensiv.

"Suntem blestemați, pentru că am făcut un meci mare, din punct de vedere ofensiv și defensiv, am făcut meciul pe care voiam să-l facem. La final a fost la fel, este al treilea meci terminat la egalitate. Nu este meritat.

Nu cred că a condus cineva partida. Am făcut un meci bun, din primul până în ultimul minut", a spus Zidane, citat de Marca.

Părerea lui Zidane a fost împărtășită și de James Rodriguez, care a afirmat că o victorie a Realului ar fi fost un rezultat corect.

"Rezultatul ar fi fost corect dacă am fi câștigat, dar a fost o deplasare dificilă, pe un teren unde ei joacă mereu bine și cred că am făcut o partidă bună", a spus columbianul conform Mundo Deportivo.

După două etape, Dortmund este lider în Grupa F, la egalitate de puncte cu Real Madrid, în timp ce Sporting este pe poziția a treia, după victoria obținută aseară în fața Legiei Varșovia. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.