Diverse

ULTIMA ORĂ! Percheziții ale procurorilor în această dimineață » Ionuț Negoiță e suspectat de evaziune fiscală de 5 milioane de euro!

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 septembrie 2016

Polițiștii efectuează în această dimineață percheziții la societatea Pro Hotels, suspectată de rambursări ilegale de TVA și evaziune fiscală, anunță agenția News.ro. Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, deține firma alături de fratele său, Robert Negoiță.

Surse din cadrul Poliției au declarat pentru sursa citată că una dintre percheziții are loc la hotelul Rin Grand, la un birou al firmei Pro Hotels, într-o acțiune coordonată de procurorii Parchetului Curţii de Apel Bucureşti.

Prejudiciul estimat în acest dosar se ridică la 5 milioane de euro, anunță Poliția Română.

"În cauză, se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de efectuarea de rambursări ilegale de TVA şi de evaziune fiscală, fapte prevăzute şi pedepsite de Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale, care au fost comise prin intermediul unor societăţi comerciale ce desfăşoară activităţi în domeniul construcţiei de ansambluri rezidenţiale şi hoteluri. Prejudiciul estimat este de peste 5.000.000 de euro", anunță Poliția Română, confrom News.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.