Liga 1

Gigi Becali anunță: "Gata, Alibec e al nostru! E mai puternic decât Benzema" » Detaliile fabuloase din contractul atacantului!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 28 September 2016

Gigi Becali a confirmat azi transferul lui Denis Alibec de la Astra la Steaua, pentru suma de un milion și jumătate de euro, după cum a anunțat GSP.RO în exclusivitate aseară.

"Negocierile s-au terminat la 2 jumătate. Ne-am tot chinuit să-l luam, de un an aproape, aseară am avut o discuție, deja simțeam că se va rezolva.

Nu cu Niculae am discutat, am vorbit cu Șumudică, după care am vorbit cu Ana și ea mi-a zis că a vorbit cu Dani Coman și că acceptă oferta de un milion jumătate. Dăm banii azi și îl luăm în decembrie",a  spus Gigi becali la Digi Sport.

Patronul Stelei a dezvăluit că atacantul de 25 de ani a semnat un contract valabil pentru cinci sezoane. Alibec va câștiga 13.500 de euro pe lună în primul an și 20.000 de euro pe lună în sezoanele următoare. Mai mult, atacantul are o clauză în contract care nu-i permite să joace împotriva Stelei până în iarnă.

Alibec va ave o clauză de 20 de milioane de euro, deși i-a cerut lui Gigi Becali o clauză de două ori mai mică, iar în contract este stipulat și că fotbalistul nu va evolua în meciul contra Stelei.

"I-am pus clauză de 20 de milioane, el a vrut 10, eu i-am zis «cu 10 nu te dau»!", a adăugat Becali, care l-a comparat pe Alibec cu Benzema. "Îl văd mai puternic decât Benzema! Abia aștept să treacă timpul, să-l văd cum joacă la Steaua." 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.