Europa League

Reghe, conferință pestriță înainte de meciul cu Villarreal: "O să ne apărăm, o să încercăm să nu câștigăm meciul. Tamaș va juca în atac"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 septembrie 2016

Laurențiu Reghecampf a venit cu o serie de replici ironice la conferința de presă susținută înainte meciului cu Villarreal, prin care le-a răspuns celor care au contestat jocul Stelei. 

"O să ne apărăm, o să încercăm să nu mai facem greșeli, o să încercăm să nu câștigăm meciul, să nu-i mai deranjăm pe specialiști", a spus tehnicianul roș-albaștrilor la începutul conferinței.

Întrebat ce soluție pregătește pentru postul de fundaș dreapta, în absența lui Gabi Enache, Reghecampf a afirmat că ar putea miza pe "Golubovici sau Tudorie pe postul de fundaș dreapta și Tamaș în atac".

În cele din urmă, antrenorul roș-albaștrilor a dezvăluit că îl va folosi pe Gabi Tamaș pe acel post, fiind singura alternativă după ce Enache a văzut cartonaș roșu în meciul cu Osmanlispor și a fost suspendat.  

Reghecampf a refuzat să comenteze informațiile conform cărora Denis Alibec ar fi semnat cu Steaua.

"Aseară am fost în cantonament cu echipa, nu l-am urmărit pe Alibec. Pot spune doar că este un jucător pe care mi-l doresc foarte mult", a răspuns tehnicianul stelist.

Laurențiu Reghecampf a fost prezent la conferința de presă alături de Alin Toșca și a făcut o remarcă amuzanță în momentul în care jurnaliștii l-au rugat să rememoreze meciul cu Villareal din urmă cu 11 ani, anulat din cauza ninsorii.

"Eu eram pe undeva prin Germania, el era la grădiniță", a glumit Reghe.

La ieșirea din sală, Reghecampf și-a pus ochelarii de soare și le-a zâmbit reprezentanților mass-media.

Meciul dintre Steaua și Villarreal va avea loc mâine, de la ora 20:00, pe Arena Națională și va putea fi urmărit în direct pe Pro TV și Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.