Liga 1

Panduru comentează transferul lui Alibec la Steaua: "Să nu se trezească cei de acolo că mai au nevoie de un atacant! Sunt curios de ce l-au adus"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 28 September 2016

Basarab Panduru a comentat transferul lui Denis Alibec la Steaua și a tras un semnal de alarmă.

"Eu mă mir de ce îl dă Astra pentru 1,5 milioane de euro? De ce nu l-a dat când a avut ofertă de 2,5 milioane de euro și jucătorul urma să primească un salariu mai mare?

Să nu fie probleme cu Alibec. Steaua are impresia că aduce un atacant, un număr 9, și se poate trezi cu Alibec pe partea stângă, unde se demarcă el în timpul meciului.

După aia vezi că îți mai trebuie un atacant. Te trezești și spui «avem nevoie de un atacant că aveam unul pe acolo, dar se duce prin stânga».

Sunt curios de ce îl ia Steaua. Îl transferă pentru că are nevoie de atacant sau pentru că îi e frică de Astra? Steaua a tot cumpărat de la Astra, de la CFR și la final spune că a câștigat campionatul. Pai dacă slăbești restul echipelor, nu e prea greu să câștigi campionatul", a spus Panduru la DolceSport.

Citește și: Șumudică, după informația anunțată în exclusivitate de GSP.RO : "I-au pus deja clauză lui Alibec să nu joace cu ei! Gigi Becali e salvatorul nostru"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.