Liga 1

Steaua are o nouă galerie: "Întreb și eu: istoria poate fi închiriată?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 28 September 2016

Steaua și-a pierdut sprijinul galeriei la sfârșitul anului 2014, când Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât ca roș-albaștrii să-și schimbe sigla după procesul pierdut în fața CSA-ului.

În cei doi ani, vicecampioana României n-a mai beneficiat de susținerea suporterilor, însă Gigi Becali anunță schimbări.

"A început să se formeze acum o galerie, din elevi, studenți... Am înțeles că-i amenințau unii și le-am transmis să-i lase în pace, că îi amenințau ăia de la Peluza Nord, că erau ei mai șmecheri, să nu vină. Am zis că facem reclamație, frumos, eu nu mă mai bat. Dacă se formează asta, e bine...

Acum, vă întreb un lucru. Ei, marca nu spun că o vând, zic că o închiriem. A scos-o la licitație pe un an, 3.700.000 de euro. Păi, eu întreb, istoria poate fi închiriată? Ca dovadă că marca nu reprezintă istoria! Închiriezi palmaresul, închiriezi tradiția? Nu, pentru că ele sunt la noi, noi suntem continuatorii.

Își dau singuri în cap. Istoria este un simbol, care nu se pune în cui la un moment dat și apoi o iei înapoi. Istoria nu moare și învie după aceea", a spus Becali la Digisport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.