Liga Campionilor

VIDEO Cosmin Moţi a vorbit după penalty-ul ratat în Champions League: "Eu am pierdut cele trei puncte! PSG are jucători de clasă mondială, dar nu ne-am făcut de râs"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 29 septembrie 2016

Cosmin Moţi a fost titular în meciul Ludogoreţ - PSG 1-3, şi a ratat un penalty când francezii conduceau cu 2-1. La faza următoare, Cavani a majorat scorul, marcând chiar de lângă fundaşul român.

După meci, Moţi a vorbit despre duelul cu PSG şi a declarat că este singurul vinovat pentru înfrângere. 

"Dacă înscriam din penalty, cred că era altfel jocul. Din păcate am ratat. Îmi cer scuze colegilor şi fanilor care au fost prezenți. Ludogoreț nu a pierdut nimic. Eu am pierdut cele trei puncte. Nu mai contează unde am vrut să trag. Problema este că am ratat. Sper să nu se mai repete. Vom vedea cine o să bată penalty-uri în  continuare. Important este să marcheze.

La o ocazie apărută din nimic, PSG ne-a egalat. Dacă intram cu 1-0 la pauză, altfel era jocul. Ei au jucători de clasă mondială, dar nu ne-am făcut de râs azi.

Noi ne dorim din tot sufletul să ieșim din grupele Ligii Campionilor.T Trebuie să vedem în ce competiție, Europa League sau Champions League. Nu dorm niciodată după meciuri, cu atât mai puțin acum", a declarat Moţi la Dolce.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.