Europa League

O legendă a Stelei a analizat echipa lui Reghe înainte de Villarreal: "Penibili în apărare! Nu avem curaj şi calităţi" » Despre cine spune că "parcă aleargă cu spatele"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 29 September 2016

Steaua va juca în această seară, de la ora 20:00, cu Villarreal, în grupele Europa League.

Iosif Vigu, fost fundaş al Stelei între anii 1966 şi 1976, a comentat duelul cu formaţia spaniolă şi i-a avertizat pe jucătorii echipei roş-albastre.

"Dacă ieşim la joc, ne fac pilaf! Suntem penibili în apărare şi nu avem curaj să jucăm unu la unu. Nu avem calităţi. Aici mă refer la inteligenţă, plasament, anticipaţie şi jocul de deposedare.

Tamaş este bunicel, dar parcă fuge cu spatele. Trebuie să jucăm prudent pentru că întâlnim o echipă foarte bună, pe care nici Realul nu a bătut-o.

Chiar dacă ne bate Villarreal, tot mai avem şanse de calificare. Ne batem pentru locul doi cu turcii şi cu FC Zurich", a spus Vigu pentru ziarul Libertatea.

Partida dintre Steaua și Villarreal se va juca joi, de la ora 20:00, în direct la Pro tv, Dolcesport și în format liveTEXT pe GSP.ro. Din grupa celor două mai fac parte Osmanlispor și FC Zurich. 

Citește și

Cota zilei pe Pariori.ro » 2.05 pentru un început bun al Stelei cu Villarreal

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.