Liga 1

Transfer bombă la Steaua! Becali îl aduce pe idolul tribunelor: "Din iarnă îl luăm" » Ce se întâmplă cu Alibec

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 29 septembrie 2016

Gigi Becali nu mai e așa sigur că Denis Alibec va veni la Steaua din iarnă, însă spune că a intrat pe fir pentru repatrierea lui Claudiu Keșeru, care nu e într-o perioadă prea bună la Ludogoreț.

"Astra probabil s-a folosit de noi. Au făcut propagandă cu Steaua pentru a-l vinde pe jucător în străinătate. Eu nu mă supăr dacă s-au folosit de noi. Eu cred 90% că Alibec va veni la Steaua. E posibil să-mi fi întins o capcană Dumnezeu. Am vorbit cu mama lui Alibec și i-am spus că nu știu ce se întâmplă. Nu am telefonul jucătorului să-l sun.

«Bizonul» (n.r. Gnohere) rămâne în planurile noastre. Și dacă iau 7 atacanți, Gnohere va veni la Steaua. Dacă-l aveam pe «Bizon» era alta soarta partidei de diseară. Îl avem variantă și pe Keșeru din iarnă. Azi a apărut varianta asta. El termină cu bulgarii în iarnă. 3-4 atacanți o să iau în frunte cu «Bizonul»", a declarat Becali la Digisport.

 Becali l-a dorit pe Keşeru şi în vară, dar negocierile au căzut din cauza salariului pe care îl are atacantul, 60.000 de euro pe lună. Vârful a jucat la Steaua între ianuarie 2014 şi februarie şi 2015 şi a marcat 28 de goluri în 48 de partide, fiind unul dintre cei mai apreciaţi stelişti.

Keșeru are opoziție la Steaua și din cauza cuplului Reghecampf - MM Stoica, care n-ar mai dori să aducă la echipă fotbaliști care au mai evoluat în trecut la roș-albaștri. 

"N-am nicio emoție în meciul de diseară cu Villarreal. E o echipă puternică, e la două puncte de Real Madrid. Ce emoție să am? Bine, eu cred că vom învinge" Gigi Becali

Citește și:

Cota zilei pe Pariori.ro » 2.05 pentru un început bun al Stelei cu Villarreal

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.