Tenis

Duel infernal pentru Begu la Beijing + Halep ar putea înfrunta-o pe deținătoarea aurului olimpic

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 30 septembrie 2016

Irina Begu (locul 26 WTA) a avut parte de o tragere la sorți dificilă în ultimul turneu din categoria Premier Mandatory al anului.

Begu o va înfrunta pe favorita doi a competiției de la Beijing, Garbine Muguruza, locul 3 în clasamentul WTA. Cele două s-au mai întâlnit de trei ori până acum, Muguruza conducând raportul meciurilor directe cu 2-1.

Jucătoarea din Spania a câștigat cu Begu la București, în 2012, dar și duelul din FED Cup de anul trecut de la Galați, în timp ce românca s-a impus anul acesta, la Madrid.

Meciul va avea loc mâine, după ora 14:45.

Având în vedere că Simona Halep a ajuns până în semifinale la Wuhan, ea va avea primul tur de la Beijing liber.

În turul doi, Halep o va înfrunta pe câștigătoarea meciului dintre Yanina Wickmayer (59 WTA) și Monica Puig (27 WTA), deținătoarea aurului olimpic.

Monica Niculescu (49 WTA) ar putea fi cea de-a treia reprezentantă a României pe tabloul principal al turneului din capitala Chinei.

Ea va juca mâine în ultimul tur al calificărilor cu americanca Louisa Chirico (74 WTA), de la ora 6 (ora României), după ce azi a reușit să o învingă pe rusoaica Elizaveta Kulichkova, numărul 135 WTA, scor 6-4, 6-1.

Turneul de la Beijing are premii totale în valoare de 4,5 milioane de dolari.

(Remus Dinu)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.